Inschrijven voor Cursus Altrady

Cursus Altrady


Met Altrady kun je je trades naar het “next level” tillen.

Maar… door zijn vele mogelijkheden kan Altrady wat intimiderend overkomen – zelfs voor traders die al wat meer ervaring hebben. De mogelijkheden zijn zó uitgebreid dat het je soms duizelt. In deze Cursus leer je van A tot Z hoe de tool jouw trading-strategie kan ondersteunen.

In deze cursus...

Uitgebreide uitleg over de functies van Altrady

Automatisch traden, “set it and forget it”, direct traden op de chart, een geavanceerd trading-paneel, traden op een groot aantal exchanges, interactieve watchlists, aansluiting met bekende trading bots, dynamische alerts en nog veel meer.

Effectiever traden

Je leert hoe je echt véél sneller kunt traden dan je tot nu toe gewend bent, hoe je optimaal gebruik maakt van de ingebouwde tools en hoe je je trade-kansen kunt vergroten met de handige Altrady Bases en de Altrady Signal Bot.

Gepersonaliseerde trade-omgeving

Heb je nog helemaal geen ervaring met Altrady? In deze cursus beginnen we bij ‘stap 1’, het aansluiten van een Exchange-account en het inrichten van een layout die bij jouw trading-stijl past. En dankzij de Paper Trading-optie hoef je Altrady niet eens aan te schaffen om met deze cursus aan de slag te kunnen!

Ontmoet je docent:

In deze cursus neemt Roelf Sluman, oprichter van CryptoCoiners en zelf enthousiast Altrady-gebruiker, je mee door alle mogelijkheden die Altrady biedt. Met jarenlange trade-ervaring, waar hij met behulp van diverse tools zijn manier van traden heeft geoptimaliseerd, weet Roelf als geen ander hoe belangrijk de juiste tools zijn voor een winstgevende trader.


 

Cursus Altrady

Leer alles over de uitgebreide Tool Altrady en de maak gebruik van tijd-besparende mogelijkheden voor jou als trader.

Koop deze cursus

Cursus Altrady

€147

Eenmalige betaling - Levenslang toegang

Ontvang direct:

  • 10+ uur videomateriaal
  • Inzicht in de verschillende functies van Altrady
  • Direct toegang tot het beeldmateriaal
  • Voorbeelden uit de praktijk