CryptoCoiners Cursussen

 Hier vind je een uitgebreid aanbod aan cursussen over crypto. Direct na inschrijving heb je toegang tot al het lesmateriaal, zodat je meteen kunt beginnen. Bekijk hieronder het complete aanbod.

Nieuw met Bitcoin en Crypto?

Cursus Beleggen en Traden met Bitcoin

Met deze cursus leer je, aan de hand van ruim 12 uur aan video-materiaal, hoe alles in zijn werk gaat. Je ziet hoe je veilig kunt handelen, je leert hoe je handelsgrafieken kunt lezen, wat 'candles', 'support' en 'resistance' betekenen en nog veel meer. Ook leer je de populaire CryptoCoiners handelsmethode om zelf aan de slag te kunnen.

Let op: deze cursus wordt aangeboden op het partner-platform van CryptoCoiners: www.iosacademie.nl

Vanaf €97,00 EUR

Bekijk deze Cursus

Alles over technische analyse

Cursus Technische Analyse

Technische Analyses uitvoeren is een essentiële skill voor iedere trader. Ontdek hoe je charts kunt lezen en leer hoe je belangrijke beslissingen neemt door candlesticks, indicatoren en handelsvolume te begrijpen.

€147,00 EUR

Bekijk deze Cursus

Krijg je emoties onder controle tijdens het traden

Cursus Traden Zonder Emotie

Ervaar je last van emoties zoals angst en hebzucht tijdens traden? En weerhouden deze emoties je ervan om je aan een strategie te houden? Deze cursus leert je een ijzersterke mindset aan te nemen en die mindset te gebruiken om stressvrij te handelen.

€147,00 EUR

Bekijk deze Cursus

Optimaliseer traden met behulp van tools

Bespaar een hoop tijd en leer met tools werken die het traden een stuk sneller en eenvoudiger maken.

Cursus Altrady

Verhoog je tradingvaardigheden met deze uitgebreide Cursus Altrady, een platform dat geavanceerde functies zoals automatisch traden, interactieve watchlists en integratie met trading bots biedt.

€147,00 EUR

Bekijk deze Cursus

Cursus Excel Voor Traders

Wil je het bijhouden van je trades automatiseren en je trades leren analyseren? In deze cursus leer je hoe je een hoop tijd bespaart door te werken met een uitgebreid Trade Logboek.

€147,00 EUR

Bekijk deze Cursus

Onze populaire CryptoCoiners Scanner

CryptoCoiners Scanner

Je verliest niet langer kostbare tijd aan het scannen van al die charts, opzoek naar een instapmoment: dat doet de CryptoCoiners Scanner voor je. Volautomatisch, 24 uur per dag.

Terwijl jij andere dingen aan het doen bent, houdt je persoonlijke Scanner-bot duizenden charts voor je in de gaten… totdat het ideale instapmoment komt. Dan krijg je een melding. Eenvoudiger kan het niet!

Vanaf €15,70 p/m

Meer informatie over de Scanner

Zoek je meer verdieping?

Bekijk de CryptoCoiners Masterclasses